Relatie vinden

Je relatie online vinden

Internet wordt overspoeld met online relatie websites. Bij de één zijn de vrouwen nog mooier dan de ander. Vaak zijn er ook veel nep profielen te vinden. Wij hebben diverse relatiesites voor ons geïnventariseerd waarbij we gelet hebben op toegankelijkheid en gebruikersvriendelijkheid. Waar de profielen worden gecontroleerd waardoor we zijn  verzekerd van echte singles die opzoek zijn naar een leuke vriendschap of serieuze relatie. Hierbij onderscheiden zich de online relatiesites be2.nl en lexa.nl als meervoudige testwinnaars onder de relatiebemiddelingen in internet.

40plus relatie

40plus relatie 40PlusRelatie.nl is persoonlijke dating voor singles vanaf 40 jaar die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

• 15 jaar ervaring in relatiebemiddeling;
• Kantoren in heel Nederland;
• Groot bestand singles, waardoor grote slagingskans;
• Passende doelgroep voor singles van 40 tot 80 jaar;
• Eigen vaste consulent in de regio, die alle cliënten goed kent;
• Wij hebben het Singles Keurmerk van de branchevereniging;
• Aangesloten bij CBP (wet bescherming persoonsgegevens).

Buy Now

Alleenstaande mama’s

Alleenstaande mama’s Alleenstaande-Mamas.nl is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama's (en papa's) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 250 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Mamas.nl uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community's voor alleenstaande ouders.

Buy Now

Alleenstaande papa’s

Alleenstaande papa’s Alleenstaande-Papas.nl is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande papa's (en mama's) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 70 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Papas.nl uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community's voor alleenstaande ouders.

Buy Now

Dating Easy

Dating Easy Voordelen van inschrijven
Vind snel een date bij jou in de buurt!
Berichten sturen naar andere deelnemers
Een eigen profiel en foto's plaatsen
Toegang tot alle profielen en hoofdfoto's
Veilig daten via een eigen anonieme postbus

Buy Now

Dream Match

Dream Match DreamMatch.nl is een veilige omgeving waar bezoekers op een leuke, makkelijke, ontspannen manier mannen, vrouwen kunt ontmoeten die op zoek zijn naar vriendschap, liefde, een relatie of gewoon een spannende flirt. DreamMatch.nl is een nieuwe speler op de dating markt. Als een van de jongste en snelstgroeiende gratis online datingsites in Nederland is DreamMatch.nl de ideale plek om vrijgezelle meiden en jongens te ontmoeten voor een chat of een date. Bezoek de GRATIS chatruimtes en ontmoet vandaag nog andere singles. De gratis contactadvertenties zijn uniek voor het vinden van liefde, romantiek, vriendschappen en meer!

Buy Now

E-Matching

E-Matching e-Matching (sinds 1998) is voor de beter opgeleide single inmiddels een bekende merknaam, mede doordat we al jaren adverteren via radio, dagbladen en internet. Onder onze doelgroep kun je met effectieve promotie een goede conversie bereiken, juist omdat men via andere kanalen ook al van ons gehoord zal hebben.

e-Matching is erkend door KeurmerkRelatiebemiddeling.nl en is gericht op het vinden van een duurzame relatie.

Buy Now

Girls Dating

Girls Dating Girls-Dating.nl is dé ontmoetingsplaats voor biseksuele vrouwen in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 70 nieuwe deelnemers per dag is Girls-Dating.nl uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community's voor homoseksuele mensen.

Buy Now

Guys Dating

Guys Dating Guys-Dating.nl is dé plek voor homoseksuele mensen in Nederland om op zoek te gaan naar die ene speciale man met wie alles mee wenst te delen. Alle homoseksuele mannen vinden hier een zeer ruim aanbod aan potentiële partners, dates of leuke vriendschappen.

Buy Now

Het Grand Cafe

Het Grand Cafe HetGrandCafe.nl biedt haar bezoekers een veilige thuishaven om te daten en zal in samenwerking met allerlei Grandcafe’s zorgen voor een unieke dating-experience op top locaties.

De belangrijkste speerpunten van HetGrandCafe.nl zijn:
• Webshop keurmerk
• Veilig date's
• Kleinschalig
• Persoonlijke aanpak.

Buy Now

Invite Me

Invite Me Iedereen heeft behoefte aan gezelschap, ongeacht leeftijd. Juist in deze tijd kan met het inzetten van online middelen voorkomen worden dat men in een sociaal isolement raakt. Er moet dan wel de koppeling worden gemaakt naar het samen “offline” ondernemen van activiteiten. Je kunt een relatie opbouwen, een gezellige avond hebben of op vriendschappelijke wijze een leuke tijd beleven. Daar voorziet InviteMe.nl in.

Buy Now

Kleine mensen dating

Kleine mensen dating Kleinemensen-Dating.nl is een actieve datingsite die zich richt op de kleinere mannen en vrouwen. Met een lengte van onder de 1.70 is het niet altijd eenvoudig om een partner te vinden, zeker gezien het feit dat Nederlanders bekend staan als het langste volk ter wereld.

Kleinemensen-Dating.nl biedt voor iedereen uitkomst. Bent u zelf klein en zoekt u een kleine partner of bent u zelf redelijk lang en vindt u het lastig om een kleinere partner te vinden? Probeer dan Kleinemensen-Dating.nl. Door de diverse filters en zoekmogelijkheden is er voor ieder wat wils!

Buy Now

Lange mensen dating

Lange mensen dating Langemensen-Dating.nl is zoals de naam al zegt voor singles met een bovengemiddelde lengte. Doordat lange mensen vaak een partner zoeken die ook lang is, is een platform als Langemensen-Dating.nl ideaal om snel in contact te komen met deelnemers met overeenstemmende voorkeuren.

Langemensen-Dating.nl is de datingsite die perfect aansluit bij de steeds langer wordende groep mensen in Nederland. Langemensen-Dating.nl is er overigens niet alleen voor mensen zelf lang zijn, maar ook voor hen die die gewoon een voorkeur hebben voor een lange partner hebben. Naast het criterium "lengte" biedt Langemensen-Dating.nl ook vele andere zoekfilters om op zoek te gaan naar de ware liefde.

Buy Now

Love

Love Love.nl is een chat- en datingsite waar u met behulp van meerdere virtuele identiteiten zo veel als je wilt kunt delen met anderen.

Love.nl is een dating- en chatsite waar u nieuwe mensen kunt leren kennen. Dat kan zijn voor een serieuze relatie, voor eenmalig contact, voor vriendschap of gewoon voor de gezelligheid. Love heeft aan de ene kant de matching op karakter zoals u die ook van andere sites gewend bent. Met een aantal vragen proberen we in te schatten wie u bent en wie het beste bij u past.

Buy Now

Maatje meer dating

Maatje meer dating Maatjemeer-Match.nl is dé ontmoetingsplaats voor volslanke mensen op zoek naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 80 nieuwe deelnemers per dag is Maatjemeer-Match.nl uitgegroeid tot dé grootste datingsite voor volslanke mensen.

Buy Now

Met Jou

Met Jou MetJou.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 950 nieuwe deelnemers per dag is MetJou.nl uitgegroeid tot één van de grootste datingsites van Nederland.

Buy Now

Piraten dating

Piraten dating Piratendating.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles met een gemeenschappelijke muzikale voorkeur, namelijk het Nederlandstalige (levens)lied.

Voordelen van Piratendating.nl:
• Voor liefhebbers van Nederlandstalige- en volksmuziek!
• Berichten sturen naar andere deelnemers;
• Een eigen profiel en foto's plaatsen;
• Toegang tot alle profielen en hoofdfoto's;
• Veilig daten via een eigen anonieme postbus.

Buy Now

Lexa.nl

Lexa.nl Lexa.nl® is één van de bekendste online dating website's die via het Internet toegankelijk is voor members van Lexa.nl. Sommige functies van de Lexa.nl-Diensten zijn gratis toegankelijk.

Gratis inschrijven

Buy Now
Voor volledige toegang is betaling vereist echter geeft dit wel zekerheid dat alleen serieuze vrouwen ook daadwerkelijk opzoek zijn naar een relatie.
Bekend van radio en tv!