Relatie vinden

Je relatie online vinden

Internet wordt overspoeld met online relatie websites. Bij de één zijn de vrouwen nog mooier dan de ander. Vaak zijn er ook veel nep profielen te vinden. Wij hebben diverse relatiesites voor ons geïnventariseerd waarbij we gelet hebben op toegankelijkheid en gebruikersvriendelijkheid. Waar de profielen worden gecontroleerd waardoor we zijn  verzekerd van echte singles die opzoek zijn naar een leuke vriendschap of serieuze relatie. Hierbij onderscheiden zich de online relatiesites be2.nl en lexa.nl als meervoudige testwinnaars onder de relatiebemiddelingen in internet.

40plus relatie

40plus relatie 40PlusRelatie.nl is persoonlijke dating voor singles vanaf 40 jaar die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

• 15 jaar ervaring in relatiebemiddeling;
• Kantoren in heel Nederland;
• Groot bestand singles, waardoor grote slagingskans;
• Passende doelgroep voor singles van 40 tot 80 jaar;
• Eigen vaste consulent in de regio, die alle cliënten goed kent;
• Wij hebben het Singles Keurmerk van de branchevereniging;
• Aangesloten bij CBP (wet bescherming persoonsgegevens).

Bezoek de website

Alleenstaande mama’s

Alleenstaande mama’s Alleenstaande-Mamas.nl is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama's (en papa's) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 250 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Mamas.nl uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community's voor alleenstaande ouders.

Bezoek de website

Alleenstaande papa’s

Alleenstaande papa’s Alleenstaande-Papas.nl is dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande papa's (en mama's) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 70 nieuwe deelnemers per dag is Alleenstaande-Papas.nl uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community's voor alleenstaande ouders.

Bezoek de website

Dating Easy

Dating Easy Voordelen van inschrijven
Vind snel een date bij jou in de buurt!
Berichten sturen naar andere deelnemers
Een eigen profiel en foto's plaatsen
Toegang tot alle profielen en hoofdfoto's
Veilig daten via een eigen anonieme postbus

Bezoek de website

Dream Match

Dream Match DreamMatch.nl is een veilige omgeving waar bezoekers op een leuke, makkelijke, ontspannen manier mannen, vrouwen kunt ontmoeten die op zoek zijn naar vriendschap, liefde, een relatie of gewoon een spannende flirt. DreamMatch.nl is een nieuwe speler op de dating markt. Als een van de jongste en snelstgroeiende gratis online datingsites in Nederland is DreamMatch.nl de ideale plek om vrijgezelle meiden en jongens te ontmoeten voor een chat of een date. Bezoek de GRATIS chatruimtes en ontmoet vandaag nog andere singles. De gratis contactadvertenties zijn uniek voor het vinden van liefde, romantiek, vriendschappen en meer!

Bezoek de website

E-Matching

E-Matching e-Matching (sinds 1998) is voor de beter opgeleide single inmiddels een bekende merknaam, mede doordat we al jaren adverteren via radio, dagbladen en internet. Onder onze doelgroep kun je met effectieve promotie een goede conversie bereiken, juist omdat men via andere kanalen ook al van ons gehoord zal hebben.

e-Matching is erkend door KeurmerkRelatiebemiddeling.nl en is gericht op het vinden van een duurzame relatie.

Bezoek de website

Girls Dating

Girls Dating Girls-Dating.nl is dé ontmoetingsplaats voor biseksuele vrouwen in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 70 nieuwe deelnemers per dag is Girls-Dating.nl uitgegroeid tot één van de grootste én meest actieve community's voor homoseksuele mensen.

Bezoek de website

Guys Dating

Guys Dating Guys-Dating.nl is dé plek voor homoseksuele mensen in Nederland om op zoek te gaan naar die ene speciale man met wie alles mee wenst te delen. Alle homoseksuele mannen vinden hier een zeer ruim aanbod aan potentiële partners, dates of leuke vriendschappen.

Bezoek de website

Het Grand Cafe

Het Grand Cafe HetGrandCafe.nl biedt haar bezoekers een veilige thuishaven om te daten en zal in samenwerking met allerlei Grandcafe’s zorgen voor een unieke dating-experience op top locaties.

De belangrijkste speerpunten van HetGrandCafe.nl zijn:
• Webshop keurmerk
• Veilig date's
• Kleinschalig
• Persoonlijke aanpak.

Bezoek de website

Maatje meer dating

Maatje meer dating Maatjemeer-Match.nl is dé ontmoetingsplaats voor volslanke mensen op zoek naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 80 nieuwe deelnemers per dag is Maatjemeer-Match.nl uitgegroeid tot dé grootste datingsite voor volslanke mensen.

Bezoek de website

Met Jou

Met Jou MetJou.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 950 nieuwe deelnemers per dag is MetJou.nl uitgegroeid tot één van de grootste datingsites van Nederland.

Bezoek de website

DatingEasy

DatingEasy Datingeasy.nl is een nieuwe frisse datingsite, gebruikersvriendelijk Datingeasy.nl richt zich op een breed publiek vanaf 18+. Wanneer jij je (gratis) inschrijft kom je direct al bovenaan in de zoekresultaten op de site te staan.

Bezoek de website

Seniorengeluk

Seniorengeluk Op SeniorenGeluk.nl kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kun je rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan jouw zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kun je het contact in je eigen tempo opbouwen.

Bezoek de website