Telecom

Opzoek naar een mobiele telefoon of abonnement?

Wij mannen bellen, whatsappen en surfen wat af op onze  mobiel. natuurlijk zijn we daar een goed toestel voor nodig en nog belangrijker een goed op onze wensen afgestemd abonnement. We hebben gezocht bekeken en getest en zijn tot de volgende sites gekomen die voor ons de beste pakketten en toestellen aanbieden.

 

 

 

 

 

Ali Express

Ali Express Ali Express, onderdeel van de Alibaba groep uit China is de laatste jaren enorm gegroeid en één van de grootste E-commerce bedrijven. Met een aanbod van meer dan 6.000 verschillende categorieën zijn ze een partner van formaat. Het aanbod is erg gevarieerd; Elektronica, Fashion, Speelgoed, Sieraden en veel meer.

Bezoek de website

Telfort.nl

Telfort.nl Opzoek naar een mooie iPhone met een goed abonnement? Bij Telfort krijg je waar voor je geld met ook nog eens een nieuw model toetstel.

Bezoek de website

Studentenmobiel.nl

Studentenmobiel.nl Studentmobiel.nl is sinds 2000 actief met de verkoop van GSM abonnementen en telefoons via internet. Wij zijn officieel verkooppunt van alle Nederlandse mobiele netwerken (T-Mobile, Hi, KPN, Telfort, Vodafone, Tele2, hollandsnieuwe en Ben) en staan voor scherpe prijzen, uitstekende service en een heldere, eenvoudige website.

Bezoek de website