Regen… gelukkig is er voetbal

 

Het is zo een dag. De tijd van droogte waar men het in het nieuws steeds over sprak lijkt voorbij. De natuur herstelt zich altijd vanzelf weer en uitgerekend in mijn vakantie is dat het geval. Maar goed alles beter dan regen in een hutje op de hei of een boerencamping. Wat te doen bij zo een dag. Okee, ik kan de gehele dag achter de laptop doorbrengen met bakken koffie, maar dat zullen mijn gezinsleden ook niet bepaald toejuichen. Wat wordt het dan. Meubels kijken, winkelen in een overdekt winkelcentrum mmm twee bezigheden die beslist niet mijn hobby zijn. Ik staar nog maar weer eens de tuin in en wordt er niet vrolijker van. Misschien opruimen? ook niet één van mijn favorieten maar soms wel erg noodzakelijk.

Ik loop nog maar wat door de kamer en klik de televisie aan en zie zowaar een livewedstrijd op Foxsport Real Madrid tegen Inter Milaan. hmm als ik nu op de bank pof dan wordt dat me ook niet in dank afgenomen, maar het voldoet wel aan alle voorwaarden over hoe een regenachtige dag toch nog nuttig en prettig wordt doorgebracht en voetbal kijken staat wel in de top 5 met ideale tijdsbesteding.

Ik ga er toch maar eens voor zitten wachtend tot de bui is afgelopen maar dit heeft de komende anderhalf uur geen prioriteit meer.