Wij zijn mannen

En wij zijn onvoorspelbaar en niet te peilen. Voor ons mannen is er geen gebruiksaanwijzing. Soms begrijpen we onszelf niet, laat staan dat een ander dat zou kunnen. Wij mannen hebben onze trekjes en hebben goede maar ook slechte gewoonten. Wij houden van spanning en sensatie, we zijn stoer en soms ook een klein kind. We kunnen naar buiten treden, maar ook van even diep teruggaan in onszelf. Om daarna weer alles aan te kunnen en weer vol energie te zitten. We kunnen heerlijk romantisch zijn maar soms ook super bot!

Zo zijn wij en daar kunnen, willen en moeten we niets aan veranderen.

Deze site is voor ons, want….?

Wij weten dat we soms even de tijd voor onszelf moeten zoeken, even lekker de dingen doen die wij willen. Hoe kan dat dan beter dan even te kijken naar wat wij ons hier te bieden hebben. Dat zijn tips en tricks over hoe je lekker even jezelf kunt zijn. Je ongestoord kunt zoeken, lezen, kijken of spelen. We hebben alles voor ons uitgezocht, geprobeerd en getest. Daarnaast schrijven we erover en vertellen onze ervaringen. Die ervaringen delen we samen en zo adviseren we elkaar. Wij zijn moderne mannen dus bloggen we hier ook en zijn we te volgen op Twitter en Facebook en voor als we stoere selfies maken dan delen we dat op Instagram.

Wat bieden wij “ons” ?

Wij mannen kleden ons graag netjes en houden van sport. Dit doen we zelf of we kijken graag hoe andere mannen dat doen. We wagen wel eens een gokje en kijken graag naar vrouwelijk schoon. Daarnaast ontmoeten we elkaar graag in de kroeg of kantine maar op die momenten dat we onze verantwoordelijkheid moeten nemen denken we ook mee over de vakantie. Natuurlijk zijn we expert als het aankomt op verzekeringen, de energierekening of geven we graag anderen advies over de mobiele telefoonaanbieder.

 

 

Belsimpel.nl - de sympathieke webshop uit Groningen!